SU Samarbeidsutvalg for Kulturskolen i Klæbu skoleåret 2016/17:

Foreldrerepresentant:     Linda Øyen Skistad         Mob: 40874165  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foreldrerepresentant:     Gøril Aas                           Mob: 93458631   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lærerrepresentant:          Svend Arne Sørum          Mob: 92221988  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Politisk representant        Jørgen Krokstad               Mob: 40064402  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ruth Eriksen,                      sekretær                           Mob: 92805476 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foredrerepresentant vara Kristina Kvande             Mob: 90839396 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Politisk representant vara Sjur Inge Øgaard                   Mob: 90990287  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Speedadmin

Kommunikasjon mellom elev, lærer og hjem - les mer. Logg inn | Veiledning